פרוסייף

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

03/03/2002 | 14:56 | מאת: נועה

הי לכולם! ראשית תודה רבה לדני ולד"ר אריאלי על התשובות . האם הפרוסייף הוא תוסף מזון?האם יש משמעות לחברה - הדס או דנור ? האם אדם חולה אולקוס יכול להשתמש בו ? האם יוכל אבי ליטול הן את הפרוסייף והן את prostamed gold במקביל? תודה נועה

03/03/2002 | 20:39 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

כדאי שנחכה לתשובת דר' אריאלי. אני רק מצטט מה שקבלתי כתשובה לשאלה שלי באתר של החברה. השאלון שלהם היה בנוי למעשה עבור משקיעים פוטנציאליים. קבלתי מהם אימייל שהפנה אותי לחברת כצט - המפיצים של החומר. טלפון 03-9373239 אם דר' אריאלי יבקש שאתעמק בנושא - אעשה זאת ברצון, אבל אולי הוא יודע את כל התשובות. נמתין יומיים שלושה ואם לא נשמע מדר' אריאלי אני אטלפן אליהם.

03/03/2002 | 20:44 | מאת: רונן

תודה דני על ההשקעה. קניתי עכשיו את התוסף שוב ושמתי לב למשהו מוזר - הם שינו אותו - כבר אין ויטמין סי ואי, ואולי יש עוד שינויים שכבר לא זכורים לי.

11/03/2002 | 00:12 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לנועה שלום יש רק פרוסייף אחד של חברת כצט ולא של אף אחד אחר. זהו תוסף מזון. אף אחד לא עשה מחקר מה קורה אם מערבבים שני תוספי מזון ולא ברור אם זה מועיל או אולי אפילו מזיק. ד"א ריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת