בלוטת ערמונית מורחבת

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

03/03/2002 | 13:15 | מאת: משה

לפני כשנה הרגשתי כאב חזק בחיוחד באיזור הערמונית . חשבתי לתומי שהכאב נובע מרכיבה ממושכת על אופניים . הפסקתי לרכב ולא חל שיפור . לאחר כחודשיים הכאב הפך עמום . והתחילה בעיה במתן השתן . עד כדי קימה של 20 פעם בלילה . במצב זה נגשתי לרופא קיבלתי מנה של אנטיביוטיקה . לא ממש עזר ושוב מנה של אניביוטיקה . וגם זה לא ממש עזר כרגע המצב הוא שיש לי קושי במתן שתן . רופא נוסף שנגשתי איליו טוען שהערמונית מורחבת אפשר לחיות עם זה ההתכן שאין אפשרות לחזור למצב נורמלי .

03/03/2002 | 20:44 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

לפי הרכיבה על אופניים כנראה שאתה לא קשיש, אבל אנא ציין את גילך והאם בדקו לך PSA . אם לא היית אצל אורולוג מומחה אנא לך להבדק אצל כזה ובקש לבצע את כל הבדיקות. יש שיטות טיפול רבות בערמונית מוגדלת שבמקרים רבים מחזירות את המצב לקדמותו, אבל צריך לבצע את כל הבדיקות לפני הטיפול כדי לו לעשות את הטיפול הלא נכון.

04/03/2002 | 12:31 | מאת: משה

שלום דני הגיל 40 הייתי אצל שני אורולוגים שנראה לי שאין להם מושג היכן למצוא את התשובה האחד נתן אנטיביוטיקה ושלח להדיקת שתן ללא תוצאות האחר אמר אין נגיפים ולכן אין צורך באנטיביוטיקה ונתן לי 3 סוגים של כדורים שתופעות הלואי שלהם גרועים והבעיה העכשוית . שאלה : האם יש קשר בין רכיבה על אופניים לבעיות ערמונית .

11/03/2002 | 00:18 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

הגדלת הערמונית קשורה עם ההתבגרות הגברית . אפשר לעזור לך ע"י תרופות מסוג אלפא בלוקרס, פרוסייף או פרוקיור. האם עברת בירור אורולוגי מלא ?? רק במקרים קיצוניים כאשר אין שיפור עם טיפול שוקלים ניתוח ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת