אחרי ניתוח ערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

31/03/2001 | 06:26 | מאת: dani

שלום אני בן 67 אחרי ניתוח ערמונית ללא פתיחת בטן**** עברה כבר 1/2 שנה 6 חודשים , ובעיי דליפת השתן בתזוזה , במאמץ ממשיכה. האם יש לי סיכויים לצאת מזה, האם זה דבר רגיל, האם דיקור יכול לעזור??? תודה

31/03/2001 | 17:56 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לימבה שלום חצי שנה לאחר ניתוח כריתה טרנסאורטרלית של הערמונית ועדיין יש דליפת שתן. קשה לי להאמין שהדליפה תעלם מעצמה. יש מס' אפשרויות טיפוליות: טיפול תרופתי -שאל את האורולוג שלך. טיפול בפיזיוטרפיה מיוחדת + ביופידבק. טיפול בהזרקת חמר פלסטי (טפלון מתחת לרירית של השופכה). במקרים חמורים ניתוח השתלת ספינקטר מלאכותי. בהצלחה ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת