גלייסון 9

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

28/02/2002 | 02:26 | מאת: יוני

שלום לד"ר אריאלי אני בן 54 לאחר ביופסיה נתגלה אצלי סרטן ערמונית גלייסון 9 מהי שיטת הטיפול שאתה ממליץ עליה למקרה כזה ? תודה לתשובה

28/02/2002 | 19:06 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

ליוני שלום מה ה-PSA ההתחלתי? מה תשובת CT בטן ומיפוי עצמות- אם נעשו. אנה לי בבקשה. ד"ר אריאלי

01/03/2002 | 04:48 | מאת: יוני

PSA נע כל הזמן בין 3.5 עד 3.7 סמוך לגילוי המחלה עלה ל 4.1 כאשר נתגלתה המחלה היה 5.1 אחכ כך 5.8 והערך הגבוה ביותר שהיה לי אי פעם היה 6.9 מיפוי עצמות לא העלה ממצאים ברורים על גרורות CT ראשון העלה שיש קשרית לימפה באורך 15 מ"מ אבל ב CT שני לא הודגמה, והודגם מימצא שלא היה בראשון: הודגם שכיס השתן עם דפנה מעובה מעט. תודה על תשובתך, ממתין לתשובה נוספת

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת