מטופל בפרמיקסון

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

30/07/2014 | 15:57 | מאת: אהוד

שלום שמי אהוד ואני מזה מספר שנים מטופל בפרמיקסון אך לאחרונה אני מרגיש שזה כבר פחות משפיע, איזה אופציות ניתוחיות רלוונטיות אלי ? אני חולה סוכרת , האם אני נמצא בסיכון במידה ואני רוצה לעשות ניתוח בשיטת האידוי ?אודה לעזרתך

אשמח לענות על שאלתך אך חסרים לי פרטים רבים ולכן מציע לך ראשית להיכנס לאתר בו תוכל לקבל תשובה על שאלותיך ואח"כ אשמח לעזור לך. אין בעיה עם מחלת הסוכרת לביצוע ניתוח ערמונית גם בשיטת האידוי .. www.prostate.co.il

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת