קרינה בצילום רחם

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

03/02/2004 | 01:05 | מאת: יעל

שלום אני אמורה לעבור ביום ה 5 למחזור צילום רחם כחלק מטיפולי פוריות. יש מומחי פיריון שממליצים לא להכנס להריון בחודש בו מבוצע צילום הרחם מחשש לקרינה מיותרת לביצית ואילו אחרים טוענים שאין עם זה כל בעיה. מה דעתך בנידון ? האם יש מחקרים בנושא ? מה הדעה הרווחת ? ובעולם ? האם יש חשיבות בהקשר זה ליום המחזור בו מבוצע הצילום ? אודה על תשובתך.

פורום זה עוסק בברור וטיפול בגידולי מערכת המין, לכן המלצתי מאחר והנושא שנוי במחלוקת שתפני את שאלתך לפורום העוסק בטיפולי פיריון. בהצלחה

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית