granullosa cell tumor

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

31/01/2004 | 14:46 | מאת: maya

האם אתם מכירים מחלה granullosa cell tumor עברתי 4 נתוחים . עדין יש גידול בבתן. יש דברים חדשים בנושא ? בתודה.

31/01/2004 | 19:26 | מאת: ד"ר אילן אטלס

חשוןב לדעת יותר פרטים ובהחלט יש התחדשות בנושא במיוחד בטיפול ההורמונלי ספרי קצת יותר על מחלתך ועלייך ונוכל לדון בכך

31/01/2004 | 21:45 | מאת: maya

ב05.98 ניתוח-ציסטה שחלתי שמאלית.לפורסקפיה איהצלחה. פתיחת בטן,כריתת שחלה.בהיסטלוגיה-granullosa . 06.98-כריתת רחם ושחלות. 03.02-פתיחת בטן-גוש גידולי 2 סימ ברקמה התת אורית באזור הטבור. 03.03-גוש בגודל 3*3סימ באזור האורטר,הגוש מכלי הדם. באזור הושאר ממצא קטן בעומק 1*0.7 סימ שלא הוצא מחשש לפגיעה בכלי דם. בוצע c.t. לפני שבועיים. יש דיסק.תשובה עוד לא יתקבלה. תודה

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית