לדר אלון בן אריה ולגינקו אונקולוגים

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

29/01/2004 | 22:51 | מאת: ד"ר אילן אטלס

שלום אלון א דש לדר דגני מעניין אותי לדעת חוות דעתכם בטיפול אדיובנטי האם כן או לא ואיזה במיקרים של גידולים אנדומטריאואידים סינכרונים ואם נקח דוגמא: אנדומטריואיד קרצינומה של השחלה התמיינות 1-2 שלב 1A ורחם התמיינות 1-2 שלב 1B מוקדם נניח שהשלב מוגדר לאחר כריתת רחם שחלות אומנטום בלוטות אגניות ופרה אורטליות וציטולוגיה שליליות אשמח אם תשלח לי את EMAIL שלך ושל דגני בברכה אילן

שלום אילן לדעתי הטיפול צריך להיות על פי הממצא השחלתי ולפי עבודות אחרונות הייתי ממליץ על טיפול כמוטרפי משלים. תודה ולהת אלון e-mail:[email protected] ללמיטב ידיעתי לדגני אין e-mail

31/01/2004 | 19:24 | מאת: ד"ר אילן אטלס

הי כן זו המלצתי גם כן שבוע שעבר היצגנו מקרה דומה והמלצת הטומור בורד של פרובידנס הייתה 4 מחזורים של T\C כמה מחזורים אתה תמליצ ואיזו כימו ? אילן

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית