דימום לאחר קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

10/08/2016 | 12:29 | מאת: מיכל

כבר מספר שנים יש לי דימום לאחר קיום יחסי מין (עד כמה זה נפוץ???) עברתי אינספור ביופסיות ופאפסים תקינים הרופא המליץ על חיתוך העור המתבקע ולא הקפאה כי כך ניתן לשלוח גם לבדיקה, משום שלטענתו גם בפפסים וביופסיות אפשר לפספס האם אתה מסכים עם קביעה זו? האם זה עלול להחמיר את בעיית הדימום בעתיד? האם זו דרך מקובלת לטיפול בבעייתי?

הסיכוי שקיים זיהום ב וירוס הפפילומה או כל בעיה משמעותית לאור בדיקות שעברת הוא קטן ביותר אבל צודק רופאך שבדיקת HPV TYPING מדויקת יותר אבל לגבי טיפול המוצע קשה לחוות דיעה ללא בדיקה

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית