אקטרופיון

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

15/03/2016 | 19:42 | מאת: איה

מזה שנה וחצי אני סובלת מכאבים בחדירה הראשונה בקיום יחסי המין ודם. הלכתי לרופא נשים ונאמר כי יש לי אקטרופיון ולאחר בדיקת הפולוסקופיה, נמצא תקין. הבדיקה נעשתה אצל רופא אחד שאמר שהכאבים בחדירה נובעים מהאקטרופיון וניתן לטפל בו עי הקפאה בחנקן נוזלי. כשהלכתי לרופא אחר הוא אמר שאינו ממליץ על כך ושהכאבים לא נובעים כלל מהאקטרופיון, הוא גם אמר שההקפאה יכולה לעזור, או לא לעזור בכלל והאחוזים הם 50-50. אני לא יודעת מה לעשות ואיך לגרום לכאבים לעבור. זה מאד מתסכל וזה נמשך זמן רב ומציק מאד לי ולבן זוגי. מה לעשות?

הקפאה יכולה לעזור בלמנוע דימומים שלאחר יחסים למרות שלעיתים לאחר זמן ההשפעה המיטיבה חולפת ודימומים חוזרים אין כל קשר בין האקטרופיון וכאבים בזמן יחסים - צריך לנסות למצוא סיבה אחרת

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית