רירית רחם מעובה וממצאיפ ציסטיים

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

05/03/2016 | 19:05 | מאת: יעלה

שלום, גילי 58 עברתי אולטרה סאונד וגינאלי התגלתה רירית מעובה 8.5 מ"מ וציסטות ברחם חלקם בגודל 3 ו 4 ס"מ הרופאה לקחה דגימה למעבדה וכן משטח מצואר הרחם וכן עשיתי בדיקות דם: cea ca125 ca19-9 ca15-3 תוצאות בדיקות הדם תקינות. בבדיקה אמרה לי הרופאה שהיא רואה שמצבי גרוע והסיכוי הוא נמוך שאני בריאה. מאז אני לא חיה מרוב לחץ והסטריה. שאלותי הן: תוך כמה זמן אקבל תשובת מעבדה? האם רופא יכול לאבחן רק על סמך בדיקות אילו? מה דעתך על הממצאים?

תשובה פתולוגית לוקחת בערך 2-3 שבועות ואין לרופאה או לכל כלי אחר חוץ מהפתולוגיה לדעת מה בדיוק הבעיה ולכן אין מנוס מהמתנה לתשובה הפתולוגית. ומעבר לכך רב הבעיות הצפויות בחלל הרחם אינן "נוראיות"

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית