תשובה הסיטופתולוגית - רקמה בנפח 3 סמ"ק

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

14/05/2015 | 00:18 | מאת: נעמה

ערב טוב ד"ר בן-אריה, תוצאות הבדיקה שלי : בדיקה מאקרוספוקית: התקבלה צנצנת מסומנת ובה מספר קטעי רקמה בנפח 3 סמ"ק בדיקה מיקרוסקופית: Endometrium biopsy: Poorly differentaiated squamous cell carcinoma No endometrial tissue present ושאלותי הן: 1. מה משמעות התוצאות? 2. מה ניתן לעשות? 3. באיזה בית חולים כדאי לי לטפל? תל השומר או איכילוב? 4. האם אתה יכול להמליץ על מומחה בנושא שאוכל להתייעץ? בתודה מראש, נעמה

לא כתבת כל פרטים נוספים על גילך ומדוע ואיך בוצה הבדיקה אבל התוצאה מראה על נוכחות סרטן שלרב מקורו בצוואר הרחם רק בהכרת כל הפרטים עלייך וממצאי בדיקה ובדיקות הדמיה של אולטרסאונד וסיטי ניתן לחוות דיעה על מהות הבעיה והגישה הטיפולית רצוי לפנות למחלקה גניקו-אונקולוגית שקיימת בכל בית חולים עם מומחים לנושא בתל השןמר (בניהולו של פרופ בן ברוך וד"ר קורח, באיכילוב - ד"ר גריסרו , בבלינסון ד"ר סבח וד"ר איתן וגם במאיר- פרופ פישמן ווולפסון-פרופ לוי ועוד ואם תרצי תוכלי גם לפנות אלי) הם מקומות מקצועיים שייתנו לך מענה ראוי

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית