איך להתחזק בתקופת כימותרפייה

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

02/02/2015 | 21:22 | מאת: ליבי

דוקטור אלון שלום רב, המון תודה על תשובתך על השאלה הקודמת שלי. אודה לך מאוד אם תוכל לענות שוב: בתקופה של טיפולים כימותרפיים: 1) איך אפשר לחזק מערכת החיסונית – לעלות המוגלובין וליקוציטים 2) איך להילחם עם חולשה 3) איך להיעזר ברפואה משלימה ולא להזיק לטיפול – האם מותר דיקור סיני, צמחים סיניים או מומלצים דברים אחרים. איך לבחור נכון מומחה לרפואה משלימה 4) האם קיים פטנט לשיפור מצב רוח, להעלאה אופטימיות וכו' במיוחד כאשר בן אדם גר לבד שוב תודה רבה, ליבי

יש תרופות המיועדות להעלות ליקוציטים והמוגלובין- מומלץ להתיעץ בנוגע להתוויה לטיפול עם האונקולוג המטפל לרפואה משלימה יש בהחלט מקום ויש מספר מרכזים לרפואה משלימה במכון אונקולוגים כמו בבלינסון בפתח תקוה או מרכז לין בחיפה גם לעינין המצב רוח יש פתרונות תרופתיים או אחרים וגם לזה בכל מכון אונקולוגי יש כתובת של פסיכולוגים ועובדים סוציאלים

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית