סרטן שחלות חוזר -המשך כימו' לאחר PET CT

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

16/04/2014 | 21:00 | מאת: יעל

לאחר 3 חודשי טיפול כימוטרפי .בבדיקת PET CT התגלה : הממצא המדאיג מבדיקה קודמת לפני 5 חודשים :בלוטה בשער הכבד "ללא קליטה חריגה " אבל התגלו ממצאים חדשים: קליטה פתולוגית של FDG בבתי שחי שגדלו מעט - יתכן ריאקטיביות. וקליטה פתולוגית בעוצמה מוגברת בבלוטה יציבה ברטרופריטוניאום משמאל. לסיכום : עדיין מחלה פעילה !!! השאלה - האם ממשיכים בכימו' באותם חומרים??? לכמה זמן? עד הבדיקה הבאה? האם כדאי שינוי בתכנית הטיפולים? (עד עכשיו כל שבוע)

תוצאת ה CT-PET לא מראה על התקדמות המחלה ונראה שהמחלה יציבה זאת אומרת ללא שינוי משמעותי מבדיקה קודמת מאחר ואיני בקיא בהיסטורית המחלה והטיפולים שאת מקבלת קשה לחוות דיעה במסגרת הפורום

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית