בדיקת PAP LBC

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

08/10/2009 | 02:36 | מאת: שירה

שלום ביצעתי בדיקת פאפ לפני שבועיים והתוצאות : Satisfactory for evaluation. Endocervical cells present. Specimen Adequacy Negative for intraepithelial lesion or malignancy. Reactive cellular changes associated with inflammation or repair. Interpetation/Result מה זה אומר בדיוק תודה

התוצאה תקינה לחלוטין

28/10/2012 | 16:55 | מאת: שירה

שלום, ביצעתי לפני שבןע בדיקת פאפ ובתוצאה רשום: PAP LBC Medical Indic. . PAP LBC Medical Indic. לפני כחצי שנה גם עשיתי והתשובה היתה: PAP LBC Routine Test האם עליי לדאוג?

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית