c.t האגן

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

13/01/2004 | 13:51 | מאת: a.r

שלום רב ד"ר, אצל סבתא שלי בת ה- 83 התגלה גידול ממאיר בשלפוחית השתן. לכן היא עברה C.T של הבטן והאגן והממצאים הם: באגן אין אדנופתיה או מיימת. הגדלה מתונה של הרחם עם מוקד שומני אליפטי בקוטר כ- 30 מ"מ בצד השמאלי - ייתכן דרמואיד שומני. בנוסף הסתיידות אמורפית בקוטר של כ- 15 מ"מ בחלק האחורי של הרחם - ייתכן שרירן. האם מדובר בגרורות? ומה עושים? תודה רבה.

13/01/2004 | 19:24 | מאת: ד"ר אילן אטלס

אין ספק שכדאי לפנות לגינקו אונקולוג ליעוץ \ הממצאים יכולים להיות קשורים ולא קשורים למערכת הרביה ולכן לפני הפניה כדאי לבצע אולטרסאונד וגינלי סמנים ולהביא מכתב מסכם של מחלות עבר בברכה

27/06/2004 | 07:58 | מאת: ציונה

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית