ציסטה

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

10/09/2004 | 13:28 | מאת: יעל

אימי בת 69 עברה כריתה מלאה של הרחם + שחלה בציסטה הנותרת נתגלתה ציסטה אשר גודלת rt ovarian cyst s/p tah lt oophorectomy total abdominal hysterectomy שחלה ימנית בגודל 43ממ 37 וגודל הציסאה שמוגדרת כפשוטה 29 מ"מ האם תוכלו בבקשה קצת לבאר לי מה המשמעות מה כדאי לעשות מה המומלץ ?

11/09/2004 | 22:11 | מאת: ד"ר אילן אטלס

עצוב שאין תקשורת טובה עם המנתח הרי שאלה זו חייבת להיענות בפירוט לאחר התשובה על ידי רופאך אני נוהג לאחר ניתוח לשבת עם המשפחה על כל הפרטים הדבר חשוב למניעת טעויות באינפורמציה שמסרתה נראה שהממצא היה שפיר שנה טובה

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית