היי

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

02/09/2004 | 10:25 | מאת: שאלה

רציתי לשאול משהו לגבי גלולות למניעת הריון. אני כבר כמה שנים משתמשת בהן. לקחתי מליאן ואח"כ תקופה קצרה פמינל. שתיהן עשו לי בחילות. השבוע עברתי ליסמין ואני שמה לב שהתחלתי לסבול מתחושת גרד, כמו נמלים כאלה על הגוף. אני יכולה לקשר את זה רק לגלולות. האם זה הגיוני שאלרגיים לסוג אחד של גלולות כשהשאר לא גורמות לתגובה אלרגית? האם זה לא נכון שבכולן יש אותם מרכיבים? אודה על תשובה מהירה. אנישוקלת להפסיק את השימוש בהן ...(ושוב לקבל מחזור לצערי).

לא כל הגלולות מכילות תכשירים זהים לתשובה מפורטת פני לפורום פיריון ואמצעי מניעה

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית