קולפוסקופיה וביופסיה

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

21/05/2008 | 01:15 | מאת: מיכל

שלום נערכה לי היום קולפוסקופיה (אחרי אבחנה של ASCUS בבדיקת פאפס) במהלכה ראה הרופא תאים חשודים וביצע ביופסיה. תוך כמה זמן אמורות להיות תשובות לבדיקה כזאת? מה התרחישים האפשרים במקרה כזה? תודה מיכל

לרב תשובה מתקבלת תוך 1-3 שבועות כתלות במכון הפתולוגי במידה ואומנם הביופסיה תראה על שינויים טרום סרטניים אז אין כל סיבה לדאגה, טיפול פשוט וללא סיבוכים של צריבה בקור או בלייזר או טיפול כריתה מקומית בחשמל יפתרו את הבעיה

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית