שאלה לד"ר אילן אטלס

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

21/08/2004 | 23:49 | מאת: יעל

לד"ר אטלס , שלום רב . שאלתי בתחתית העמוד לגבי שמוש בדבק ( במקום תפירה רגילה ) בסיום של לפרסקופיה . לנוחותך , אחזור על השאלה : האם לדבק יש יתרונות מבחינה קוסמטית ? האם יש לו יתרונות אחרים ? ( יש לי עור מאוד בהיר בעל יכול "רפוי" נמוכה . גם שריטות קטנות שאצל אנשים אחרים חולפות ללא השארת סימן , אצלי - מותירות סימנים .) שוב - תודה .

22/08/2004 | 17:34 | מאת: ד"ר אילן אטלס

מצויין אין לי כל התנגדות להיפך זה רק שאלה של מחיר הסיבה היחידה שלא היא אם ידועה רגישות לחומר

22/08/2004 | 21:00 | מאת: יעל

שלום ותודה על תשובתך . יש לי מספר שאלות קטנות נוספות : 1. לא הבנתי מתשובתך האם לדבק יש יתרונות מבחינה קוסמטית . 2. האם ניתן לעשות בדיקת רגישות לפני הניתוח ? 3. עם מי עלי להסדיר התשלום ( עם המנתח , עם בית- החולים ) ? ובאיזו עלות מדובר ? 4. האם יש מספר סוגי דבקים ? אם-כן , מהם ? מיהו הטוב ביותר ? תודה רבה !!!

25/08/2004 | 04:41 | מאת: ד"ר אילן אטלס

ניסיוני עם החומר מצוין מבחינה קוסמטית ולגבי הרגישות לא מכיר מחקר בנושא נסי בפורום פלסטיקה לחפס עוד חומר לגבי עלות התיעצי עם הרופא שעומד לנתח אותך

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית