נפיחות מוזרה

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

17/08/2004 | 10:12 | מאת: אלי

אשתי בת 30+ נמצאת כרגע בשבוע ה-23 להריונה החמישי , אני מציין נתון זה למרות שאוליי הוא לא קשור לעניין. מזה שבוע שיש לאשתי תופעה שמעולם לא הייתה לה: הצד הימני של הפות נפוח מאוד גם מבפנים וגם מבחוץ (וגם אדום), יש גם כתמים לבנים שראיתי לפני יומיים על הצד החיצוני ושאתמול בערב לא היו. הנפיחות היא חריגה ומופיעה רק על צד אחד של השפתיים גם מבחוץ וגם מבפנים , כלומר בשפה השנייה הממדים רגילים. אני מאוד מודאג אבל אשתי ,כמו תמיד ,לא אוהבת ללכת לגניקולוג ובעיניי זה לא נראה טוב, איזו אפשרויות יש במסגרת המגבלות של האינטרנט והאם כדאי מאוד שתיבדק?

18/08/2004 | 23:15 | מאת: ד"ר אילן אטלס

חשוב מאוד כי יש נגעים שיכולים להדביק את העובר במהלך הלידה בברכה

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית