דלקת בשחלה

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

04/01/2004 | 11:45 | מאת: הילה

04/01/2004 | 11:49 | מאת: הילה

אני אובחנתי לפני כ3 חודשים שיש לי דלקת בשחלה וקבלתי טיפול אנטיביוטי בוריד. לפתע שוב הגיעו הכאבים העזים באיזור בטן תחתונה (נטייה לצד ימין)האם יכול להיות ששוב יש דלקת בשחלה (אותם סיפטומים שהיו עבר)? שאלה נוספת- כמה זמן המחלה יכולה להימשך או לחילופין הכאבים לאחר הטיפול? אשמח אם תוכלו לעזור לי.

דלקת בשחלה היא בהחלט מחלה שיכולה לחזור או להיות עקשנית ואף עמידה לטיפול אנטיביטי ממושך, אך לא בהכרח שהכאבים מעידים על נוכחות הדלקת. במקרים מסוימים של דלקות חוזרות או עקשניות ובתלות בממצאים יש מקום לשקול צורך בניתוח.

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית