סימפיזיוליזיס

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

08/08/2004 | 12:07 | מאת: דינה

שלום אני בת 39 בשבוע 28 להריון, לפני כחודש התחלתי להרגיש כאבים באזור המפשעה והפות, מאחר ואני סובלת מדליות ברגל ובאזור המפשעה שיערתי שהכאבים נובעים מדליות באזור הפות, בבדיקה אצל רופא הועלה הנושא כי יתכן ומדובר בסימפיזיוליזיס קלה יש לי מספר שאלות בנושא: מה המשמעות של סימפיזיוליזיס? האם יש השפעה על מהלך ההריון והלידה? כיצד ניתן לשפר /להקל בנושא?

מדובר בכאב הנובע מהרחבת האגן עם התרחקות של עצמות האגן זו מזו, מצב החולף לאחר הלידה מומלץ טיפול הנוגדי כאב כאב בלבד עד לאחר הלידה

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית