סרטן במפשעה

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

30/12/2003 | 23:44 | מאת: יוני

שלום גיליתי היום שלאמי סרטן במפשעה. היא טוענת שהיא יצאה מזה והיא הסתירה את זה ממני במשך 7 חודשים(היא הייתה חולה אך אמרה לי שיש לה בעיות במערכת החיסונית) מה הוא סרטן במפשעה? האם הוא ממאיר או לא< אמי טוענת שלא ושהיא יצאה מזה... מה לעשות??????? אמי רוצה שאמשיך כרגיל , האם לעשות כך? האם להתעלם מהכל ולעשות כאלו כלום לא קרה? מה לעשות?? תודה יש לציין שהיא מטופלת באופן פרטי בתה"ש.

""סרטן במפשעה" הוא מושג כללי מיד על מנת לענות לשאלתך, אך במרבית המקרים מדובר בסרטן שהגיע לבלוטות לימפה הממוקמות במפשעה כאשר קימות אפשרויות רבות למקור הראשוני של הגידול. לפי מקור הראשוני, מידת הפיזור והתגובה לטיפול נקבעת הפרוגנוזה. לאור העובדה שאימך מטופלת בתל השומר שהוא מוסד רפואי מצוין לכל הדעות, יש להניח שאימך מקבלת את הטיפול המיטבי. בהצלחה

31/12/2003 | 17:43 | מאת: יוני

31/12/2003 | 17:45 | מאת: יוני

ראשית תודה על התייחסותך. שנית, מה אני בתור בנה יכול לעשות? היא טוענת שהיא לא צריכה עזרה, אך איך אוכל להקל עליה? בנוסף לא הבנתי ממש כתוצאה ממה זה נגרם , אם תוכל להרחיב תשובתך. תודה

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית