אני כבר מיואשת!!!

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

29/12/2003 | 10:55 | מאת: אריאלה

יש לי בעיה... אני כבר חודשים סובלת מכאבים בפתח הנרתיק.אין לי סממנים של דלקת או פטרת שמתבטאים בעקצוצים,גירודים וכו' באופן שוטף,אלא כאב כאשר נוגעים לי בנקודות מסויימות בפתחו של הנרתיק. את האבחנה הזאת שזה רק בפתח הנרתיק קבלתי מרופא. איך זה התחיל ואיךו טיפולים ניסיתי: קודם הייתה לי דלקת בנרתיק-שריפה,צריבה וכו'.קבלתי משחה וכדורים והדלקת עברה. מיד אחריה כשקיימתי יחסי מין גיליתי שיש לי כאב בעת החדירה.אז הלכתי לרופא ,והוא נגע בנרתיק עם מקל אוזניים בעדינות,וגילה שיש לי נקודה אחת שכואבת לי ,אבל היות ולהוא לא יכול לראות בדיוק מה זה כי היא נורא קטנה ,אז הוא שלח אותי לבדיקה אצל מומחית שיש לה מראה גדולה כזאת שיכולה לראות טוב יותר.היא בדקה וגילתה שיש שם כמה נקודות רגישות ונתנה לי משחה בשם דרמובט לחודש.לאחר השימוש בצשחה עדיין לא עברה הבעיה ,אז חזרתי לרופא נשים. הוא החליט שהוא נותן לי ניזורל -משחת ניזורל שוב לחודש.שוב מרחתי חודש ושוב זה לא עזר. חזרתי לרופא והוא החליט שהוא שולח אותי למרפאה חדשה של מכבי לזיהומים חוזרים ,גם שם כמובן לא מצאו לי פתרון.הרופא החביב ניסה לנחם אותי שיש נשים במצב יותר גרוע ,שהוא אפילו לא יכול לבדוק אותן כי הן צורחות מכאב -כאילו שזה מנחם...... וגם נתן לי מין ג'ל מרדים למריחה כרבע שעה לפני קיום היחסים -כאילו שאני מתכננת לפני ..... אחרי זה הוא בקש שאני אגיע לביקורת לאחר חודש ,למה ביקורת לא הבנתי ,הרי הוא לא נתן לי איזה משחה לטיפול או משהו כדי שהמצב שם ישתנה. אני כבר לא יודעת מה לעשות ,אני על סף יאוש ,איך זה יתכן שיש לי כאב שהוא מעין דלקת כרונית כזאת ,ואף אחד לא יכול לעזור.מה אני צריכה לעשות? אם כל הרפואה המתקדמת אין פתרון לדבר כזה ? אשמח אם למישהו תהיה איזה עצה טובה לתת לי ,הוא אולי לספר לי שהוא נתקל במקרה דומה. תודה מראש.

לפי התאור של מצבך ייתכן ואת סובלת מתסמונת הנקראית "וסטיבוליטיס" או במונח המקובל יות "vulvodynia" שפרושו כאב בעריה. במצב זה קיימות מספר גישות טיפוליות ובמידה ואין תגובה לטיפולים, יש אחוז גבוה של נשים הסובלות מתסמונת זו אשר נהנות מניתוח קטן יחסית שעושה פלאים. הצעתי שתפני לאחת ממרפאות נשים באחד המרכזים הרפואים על מנת לקבל יעוץ וטיפול בנושא מכאיב זה.

31/12/2003 | 12:58 | מאת: אריאלה

יש לך אולי פרטים או קישור שיכול לתת לי מידע לגבי הניתוח?

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית