******

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

23/12/2003 | 20:02 | מאת: ראובנה דרורי

מהי בעתם גיניקואנקולוגיה אגב-שאלה סטטיסטית לעבודה אם אפשר וסתם לידע כללי למה אנשים למשל כמוך בוחרים בתחום רפואה זה בכלל ?האים זה מענין וכמה שנות לימוד דרושות לכך התמחות וכו ?האים חובה לכך התמחות בחול""? *****דחוף צריכה עזרה בקשר ל:!! אילו תחומי רפואה חוץ מכללית יש יותר בקטע של אינטימיות וכו גיניקולוגיה כירורגיה גסטרו וכו של נגיעה באיברים לא נעימים וחדירה למקוומות שונים כגון ישבן פי טבעת שחלות וכו תודה יום טוב חג שמח

כפי שענה לך אורי מדובר בתחום העוסק באיבחון וטיפול במחלות טרום ממאירות וממאירות שמקורן האיברי המין בנשים (רחם, שחלות, צוואר הרחם ואיברי המין החיצוניים) עוסקים בנושא גניקולוגים שעברו הכשרה מיחדת לכך.

31/12/2003 | 19:01 | מאת: כמה שנים לומדים זאצת?תודה.....

תודה

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית