נגישות
נגישות

דימום בעת נטילת פרוגילוטון

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

08/11/2005 | 13:53 | מאת: יפית

אני מטופלת הורמונאלית- נוטלת זה החודש הראשון חפיסת פרוגילוטון - בכדורים הלבנים לא היו תופעות חריגות מלבד בחילות אך היום התחלתי לשתות את הכדורים החומים ולמרבה הפלא התחיל היום בבוקר דימום(שני החודש) מוזר מלווה בכאבי מחזור נראה לכוארה כמחזור רגיל - רק דימום כהה יותר מהרגיל. האם להמשיך לשתות את הכדורים החומים ? האם זה נורמאלי? מה עליי לעשות?

לקריאה נוספת והעמקה

מתרת הפורום העשרת הידע בנושא גינקולוגיה אונקולוגית

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית