בדיקת דם שניה של ca125

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

24/12/2023 | 16:03 | מאת: לימור

לפני שלושה שבועות עשיתי ca 125 יצא לי 71 הרופאת נשים שלחה אותי לבדיקת אולטרסאונד וגינלי הכל תקין שחלות הכל שלחה שוב לבדיקת דם ביום השמיני למחזור וזה אפילו עלה ל 76 במקום 71 שהיה צריך להיות מה עושים? בת 43

24/12/2023 | 19:18 | מאת: לימור

בנוסף באולארסאונד וגינלי אצל טכנאית היה כתוב שרירן פונדלי 31 מ"מ

CA-125 עולה בהרבה מצבים ולא ברור משאלתך למה בכלל מלכתחילה שלחו את הבדיקה . מציע שתחזרי על הבדיקה בעוד חודש ויש סיכוי סביר שהערך ירד אם תהיה עליה משמעותית יהיה צורך לשקול בדיקת CT

29/01/2024 | 04:57 | מאת: לימור

עשיתי שוב בדיקת דם אחרי חודש והערך ירד ל 67 אמנם ירד אבל עדיין גבוה...אם הערך ירד יש לכך משמעות?

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית