דימומים אחרי אבלציה מיואשת

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

20/11/2023 | 23:53 | מאת: אורטל

שלום וברכה לפני 3 שבועות עברתי אבלציה. מאז ועד היום הכתמות דמיות קלות שלא פוסקות. מעט התכווצויות חלשות מיואשת. האם זה צפוי להיפסק מתישהוא? האם יש תרופה שניתן לקחת כדי להפסיק את הדימומים האלו? אני שומרת נידה וזה משבש את כל החיים הזוגיים. הבנתי שזה יכול לקחת גם חודשיים? מה עושים אם זה לא נפסק? נתקעים ככה במצב הזה?

לצערנו אין טיפול תרופתי מתאים במצב הזה וצריך עוד קצת סבלנות אבל אין מצב שתתקעי במצב הזה מכיון שבלית ברירה תמיד יש אפשרות לעבור ניתוח פשוט ולא מסובך של כריתת רחם ללא כל השפעה על המשך החיים

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית