חשד להריון חצי מולארי

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

29/10/2023 | 15:41 | מאת: אמא ל1

שלום, עברתי הפלה שבוע 8.1 עקב עובר ללא דופק אחרי שהשבוע 7 היה לו דופק. ביטא 5 ימים לפני הגרידה 7,070. ו3 ימים אחרי הגרידה 399. ישנו חשד להריון חצי מולארי( מחכה לתשובה מהבית חולים לאחר שיבדקו את השאריות שהוציאו). האם ירידה כזו מהירה של ביטא מראה שיש סיכוי שזה לא היה הריון חצי מולארי? במידה וזה כן חצי מולארי, כמה זמן אחרי התאפסות ביטא אפשר לנסות להרות שוב? תודה רבה!

רמת הבטה לא מכוונת אותנו ורק התשובה הפתולוגית תיתן תשובה ברורה במידה וזה אומנם הריון מולרי חלקי מומלץ מעקב בטה כל שבוע עד שמגיע לאפס ולאחר מכן המתנה של חודש נוסף ואם בטה שוב שלילי ניתן לנסות להרות שוב

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית