ממצא ציסטי בחלל צוואר ברחם

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

07/10/2023 | 20:45 | מאת: אור

שלום, אני בת 34 בתולה. סובלת ממחזור כבד (מאז ומתמיד) בשלושה החודשים האחרונים אחרי כמה אימונים בחדר עושר היתה לי הפרשה דמית קלה (רק הכתמה) הגינוקולג שלח אותי לאוטראסאנד אגן קטן. בממצאים הופיע: בחלל צוואר הרחם ממצא ציסטי 11.2*20.4 ממ. שחלה ימנית יכול להתאים למבנה שחלה פוליציסטית. חוץ מזה הכל תקין. אני מודאגת מהממצא הציסטי בחלל צוואר הרחם. האם זה יכול להיות ממצא סרטני? אני בתולה ובדיקה פולשנית אחרת לא בחשבון. מה זה יכול להיות?

הממצא שתואר ממש לא סביר שבוא סרטני וקרוב לוודאי חסר משמעות לרב מומלץ מעקב ורק אם יהיו דימומים לא סדירים יהיה מקטן לשקול המשך ברור

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית