ממצא היפראקוגני ברחם והשחלות

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

09/09/2023 | 18:26 | מאת: ממצאים היפראקוגני

חודשיים אחרי לידה עשיתי בדיקת נשים ראו ממצאים אמרו לי לחזור לאולטרסאונד אחרי מחזר כמובן חזרתי לבדיקה וראו שוב את הממצאים ברחם ובשחלות ברחם ממצא היפראקוגני אורך 52 מ"מ עובי 42 מ"מ רוחב 64 מ"מ ללא זרימת דם בנוסף בשחלות שמאל- אורך 19 מ"מ רוחב 27 מ"מ ימין- אורך 37 מ"מ רוחב 29 מ"מ קצת מפחדת ונילחצת.. מזה יכול להיות

זה לא מסוכן אבל יש חשד שאולי נשארה שארית מהשליה ברחם לאחר הלידה

15/09/2023 | 01:17 | מאת: עדן

יש מצב שבגלל זה יש לי כאבים עזים בבטן ללא הפסקה, פעם חזק יותר ופעם סביל ???

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית