ציסטה בשחלה שנים רבות

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

03/08/2023 | 10:00 | מאת: חזי

שלום לאשתי בת 40 יש מספר שנים ציסטה בשחלה השמאלית בעבר נקזו ממנה במהלך ניתוח קסרי נוזל ונשלחה פתלוגיה ויצא שפיר בכל אולטרסאונד הציסטה צלולה הזהירו אותה מסיבוב הציסטה הרופא טוען שבגלל הציסטה השחלה גדולה לכן ממליץ להוציאה בלפרסקופיה השאלות האם עדיין יש סיכוי שהשחלה סרטנית לאחר שיצאה שפירה בביופסיה? האם בגיל שלה יש צורך להוציא? האם הניתוח בטוח האם יש סיכון לשחלה עצמה? לציין שתמיד עושה אולטרסאונד 5 ימים מסיום המחזור

לא כתבת מה גודל הציסטה אבל לפי התיאר הסיכון לממאירות קלוש ביותר במידה ובוחרים בניתוח הניתוח הוא לרב מאד פשוט ובטוח למטופלת וגם לשחלה

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית