חיובית

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

20/07/2023 | 15:42 | מאת: ליאור

שלום ד״ר נמצאתי חיובית לזן 16 .בביופסיה שינוי קוילוציטוזיס. מה ההסתברות שהוירוס יחלוף ספונטני??והשינוי אמור להעלם גם? והאם כשנמצא שינוי כזה והוירוס והשינוי חולפים ,האם האישה נמצאת בסבירות גבוה יותר שהוירוס יחזור שוב ויתפרץ בהשוואה למי שהיה לה וירוס ללא שינוי כזה?תודה

ככל שהגיל שלך צעיר יותר במיוחד פחות מ 30 ואף פחות , יש סיכוי גדול יותר בהמערכת החיסונית שלך תעלים את הוירוס ואת השינויים שהוא גרם. הוירוס יכול לחזור מהדבקה חוזרת ופחות בגלל "התפרצות" לאחר שלא נמצא

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית