פאפ לא תקין, קולפוסקופיה

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

14/07/2023 | 12:19 | מאת: מיכל

שלום רב, לציין שאני בת 55 ובבדיקת פאפ נתגלה hsil cin2+cin3 זן 31 נשלחתי ל קולפוסקופיה ובה נמצא Hsil ונרשם awl סביב לפה החיצוני, אזור מוגבל קרוב לתעלה, לא בוצעה ביופסיה המלצה קוניזציה. האם מדובר בסרטן? מאוד חוששת מה קוניזציה והתוצאות תודה רבה לתשובתך

הסיכון לסרטן קטן מאד קרוב לוודאי שמדובר רק במצב טרום סרטני שאיננו מסוכן והקוניזציה שאת אמורה לעבור שהוא ניתוחון קטן ייתן תשובה סופית וגם טיפולית אז אין מקום לחשש משמעותי

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית