בליטות בקו הרחם שנוצרות כל מספר שבועות ומכווצות את רצפת האגן שמפריע ל

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

12/07/2023 | 19:29 | מאת: אורית כהן

בת 47 סובלת מכיווץ יתר של רצפת האגן גסטרו וכתוצאה מכך סובלת מעצירות ואי יכולת להתרוקן בצורה נורמאלית מתקשה לאכול עקב חוסר התרוקנות המעי נשלחתי לגניקולוגיה הכל תקין נשלחתי לפזותרפיה רצפת האגן עשיתי 8 טיפולים ונשלחתי חזרה לרופא כי לא הצליחו להרפות את השרירים משחות והזרקת בוטוקוס פנימי לסוגר הקיבה עם שינוי קל מאוד אבל רחוק מלהיות בסדר וזה גורם לי לכאבים מטוריפים בבטן ובפי הטבעת ולאחרונה גיליתי שיש לי משהו בגוף שעושה לי את זה וזה מחמיר כל שבועיים וחצי שלושה יש לי מעיין כאב ראש קל התקבצות שריר על הבטן בקו הרחם ואז מופיע בליטה לא ברורה וזה מכווץ את רצפת האגן ואני לא יכולה להתרוקן וזה מכה בי בלילה בבטן תחתונה ובאגן כל שבועיים וחצי שלושה ומעלה את הסוכרים והשומנים בגוף כי גורם לנפיחות בבטן וככה הבטן לא חופשית הרופאים כולל היום שהייתי בגניקולוגיה אורורולוגית לא יודעים ממה זה וטוענים שלא שייך עליהם אבל לאחר שעשו היסטרוסקופיה פעם שלישית אז זה החמיר בכל הבטן עשו לי שלוש פעמים פעם ראשונה לא זוכרת פעם שניה נהיה הטבה מסוימת קלה לזמן קצת ובפעם השלישית זה נהיה בכל הבטן ומחמיר כל שבוע עד שבחודש פברואר מרץ השנה הייתה החמרה מאוד רצינית כי הייתה מעיין התכווצות רצינית מאוד שלא היה לי בחיים והרגשתי את האגן מתכווץ בגלל הבליטות שנוצרות בבטן תחתונה ולא מגלים מה זה וזה מה שעושה את הבעיה ומחזיק את רצפת האגן מכווצת במצב שאני לא יכולה להתרוקן כמו בן אדם נומאלי וכל מה שמנסים לעשות לשחרר משתחרר באופן חלקי בלבד ללא הצלחה לשיפור רציני בגלל שהגוף מחזיק את זה בגלל הבליטות בבטן מה דעתך על זה

פנית לפורום הלא מתאים

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית