…..

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

10/07/2023 | 16:45 | מאת: ..

שלום ד״ר….. אני קראתי שהגורמים הכי שכיחים לדלקות בצוואר הם - זיבה, כלמידיה, מיקופלסמה וכו׳ שעוברים ***ביחסי מין *** אז איך בעצם אין משמעות לדלקת? שאמרת שהיא נגרמת כי האיזור לא סטרילי אז התכוונת שיש חיידקים קבועים שמה ומהם נוצר הדלקת? ***מה יותר שכיח דלקות שנגרמות ממחוללים שעוברים ביחסי מין (כפי שציינתי למעלה)או דלקות צוואר רחם שנגרמת מחיידקים בנרתיק שנמצאים שמה באופן טבעי וחלק מהפלורה של האיזור?רב תודות

הדלקות שעוברות ביחסי מין גרומים לדלקת משמעותית גם ברחם ובחצוצרות עם כאבים וחום לעומת הדלקת הנפוצה וחסרת משמעות שרואים בנוכחות חיידקים

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית