עזרה דחופה.מרגישה לא טוב .עזרתך

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

09/07/2023 | 00:51 | מאת: מלי הלחוצה

אני בת 45לוקחת גלולת גנרה 10 שנים ברצף( באמצע הפסקות ונסיון לעבור להתקן ללא הצלחה). בחוגשים האחרונים מעט דימום בסוף החפיסה ובחודש הנוכחי לאחר 13 ימים כאבים כמו ביןץ ודימום כמו וסת קלה. הייתי אצל רןפאת נשים שבדקה וראתה שאין בעיה אבל אני בחרדה ממש(אמא שלי נםטרה מסרטן שחלות). מה דעתך? תודה רבה מראש

סביר שהדימום אומנם קשור לגלולות ובכל מקרה הדימום שתיארת איננו כלל סימן או חשד לסרטן שחלה ואם טרם עברת יעוץ גנטי אז בוודאי שמומלץ

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית