ממצא היפואקוגני לא סדיר לאחר סרטן שד

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

07/07/2023 | 09:59 | מאת: ניבה

אני בת 49, בשנת 2015 חליתי בסרטן שד וטופלתי כמה שנים בטמוקסיפן (לא לקחתי בצורה סדירה). אין לי מחזור כבר כמעט שנה. היו לי גלי חום. עברתי בדיקות ונמצא שהפעילות השחלתית שלי חלשה. לפני כשבוע התחילו לי דימומים חלשים, כתמים חומים עם מעט צבע אדום. היום עשיתי us. בשחלה ימין נמצא ממצא היפואקוגני לא סדיר 11*5 ס"מ עם מעט זרימת דם בתוכו. הרירית כ 4.2 ס"מ. האם יש מימה לחשוש, או שזה ניראה תקין?

נראה תקין ללא סיבה לחשש אבל אם הדימום נמשך למרות שרירית הרחם שקטנה מ 5 ממ היא תקינה יהיה מומלץ לבצע ביופסיה מחלל הרחם

09/07/2023 | 06:17 | מאת: ניבה

תודה רבה!!!

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית