קולופוסקופיה.

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

11/06/2023 | 11:30 | מאת: לירןן

בנוגע לשאלתי הקודמת מחדדת את השאלה תודה על התיחסותך. עקב דימום לאחר יחסים הופנתי לקולופוסקופיה(פאפ תקין)במהלך הבדיקה הרופא אמר שהכל תקין ולא ראה ממצא חריג אבל לקח ביופסיה ליתר בטחון. בסיכום הבדיקה נכתב-״קולופוסקופיה מספקת.אקטורפיון.ללא סימני דיספלזיה. נלקחה דגימה של הצוואר והתעלה״ לפי תיאור זה נשמע שהבדיקה תקינה? יכול להיות שלקח ביופסיה אקראית על סמך תלונותיי?

נשמע שהבדיקה תקינה ואומנם ליתר ביטחון לקח ביופסיה בשל התלונות של דימום לאחר יחסים

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית