transformation zone with acute and chronic inflammation and squamous

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

07/06/2023 | 15:59 | מאת: שבח

בת 30, לפני הריונות. רקע של 8 שנים עם hpv.בשנה ראשונה היה וירוס ולאחר מכן חלף והייתי רק במעקבים כאשר כל הביופסיות תקינות. לפני שנה וחצי שוב חזר ברמת lsil, לאחר 8 חודשים תוצאות תקינות. היום לאחר בדיקת מעקב שגרתית, קיבלית את תשובות הביופסיה הבאות: transformation zone with acute and chronic inflammation and squamous metaplasia. בדרך כלל כתוב negative for dyplasia, הפעם לא היה כתוב כלום. מה זה אומר? 1. יש חשש שכן יש תהליך dyplasia? 2. האם אפשר להכנס להריון? 3. האם כדאי לחכות עם הכניסה להריון?

אין חשש לדיספלזיה אין צורך לחכות וניתן להרות

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית