גולה/גוש בשפתיים הפנימיות של איבר המין

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

02/06/2023 | 23:51 | מאת: לירי

היי לפני כמה ימים הרגשתי אי נוחות באיזור של הבטן התחתונה אציין שאני מקיימת יחסי מין עם בעלי בלבד! אבל לאחר כמה ימים הרגשתי אי נוחות וכאבים חדים באיזור של הבטן התחתונה ולכיוון איבר המין מיששתי והרגשתי גולה/גוש שממש מטריד אותי אין לי צריבה במתן שתן מה זה יכול להיות אני משתגעת ממחשבות זה בחיים בחיים לא קרה לי

לא נשמע מסוכן אבל ממולץלהיבדק

05/06/2023 | 18:52 | מאת: לירי

תודה על התשובה, אני הלכתי להיבדק מדובר באבצס אבל הכאבים ממש בלתי הגיוניים ולשבת ולישון כואב לי ממש הרופא נתן לי משחה אבל לא עזר להפך רק גדל לי

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית