תוצאות ביופסיה שהגיעוווו

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

03/05/2023 | 20:13 | מאת: לורן35

שלום מה אומרות תוצאות הביופסיה בבקשה? צריך טיפול? זה בגלל יחסי מין ודימומים. בביופסיה : :Cervix .1 .Exocervix - chronic inflammation with granulation tissue formation :ECC .2 Blood and mucus containing tiny fragments of endocervical mucosa with focal .microglandular hyperplasia

04/05/2023 | 08:52 | מאת: לורן37

משהו נוסף ברשותך- הבנתי שרשום דלקת כרונית? צריך אנטביוטיקה? ולגבי היפרפלזיה, יכול להפוך למשהו מסוכן? כי לי אמרו שיש אקטופריון מדמם קטן בבדיקת רופאת נשים לפני וזה לא מצויין בביופסיה. מה זה מוקד היפרפלזיה מיקרוגלנדולרית? חוששת שמשהו יהפוך למסוכן. תודה רבה על העזרה

התוצאה הפתולוגית תקינה לחלוטין לא צריך כל טיפול וגם לא אנטיביוטיקה אם יש עדיין דימום מטריד ניתן לשקול טיפול

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית