ביופסיה של ציסטה בשחלה

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

24/04/2023 | 22:21 | מאת: ירדן

במהלך ניתוח קיסרי (שלישי) נכרתה ציסטה צלולה בשחלה שנוצרה במהלך ההריון בגודל 11 סמ. הגיעו התשובות של הביופסיה: Fragments of cyst wall with infiltrating cells showing abundant, eosinophilic to vacuolated cytoplasm. Cells are keratin, Calretinin and inhibin positive Keratin 7, Keratin 20, Vimentin and WT1 are negative. P53-wild type Clinical information regarding labor, raises the differencial of Pregnancy luteoma Clinical follow up advised as Leydig cell tumor could not be excluded מה זה אומר? מה עושים הלאה?

קרוב לודאי ציסטה שקשורה להריון ובכל מקרה לא מדובר במשהו מסוכן נדרש מעקב אולטרסאונד ובדיקות דם

30/04/2023 | 10:50 | מאת: ירדן

אשמח להבין מה אומר הסעיף של p53 חיובי תודה רבה על התשובה

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית