כאבים בחדירה לאחר ביופסיה? יש משחה כלשהי לריפוי?

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

22/04/2023 | 20:11 | מאת: סיוון

ערב טוב, דימומים וכאבים בנרתיק בעת חדירה, (גם בשימוש חומר סיכה) הגעתי לבדיקת קולו' לפני 3 חודשיים: נעשתה צריבה שלא הרגשתי ע"י אגנטרום(אקטופריון קטן) לאחר דימום קליל מאוד ע"י המטוש בבדיקה. חזרתי לקולו' נוסף היות והיה שוב דימום: נלקחה ביופסיה מאקטופריון ובנוסף ECC. ניסיתי לקיים יחסים השבוע עם הבן זוג ובעת חדירה כאב לי בפנים.. +שימוש בחומר סיכה. השאלה שלי היא: היתכן שהכאבים בחדירה נובעים מהביופסיה וכל הגרידות האלה כולל ECC? האזור אולי לא החלים ונהיה פצע מהביופסות? עבר כבר חודש כמעט מאז הביופסיות... יש אולי איזה משחה שניתן לשים או אולי נרות אגיסטן לעזור להחלמה אולי? אני מאוד חוששת. אגב, תוצאות עוד לא הגיעו, מקווה לטוב בעזרת השם. תודה לך ואם יש משהו אני אשמח מאוד לכל שם של משחה אולי או נרות?

לא אמור להיות כל קשר בין הביופסיות והכאבים שאת מתארת מומלץ להיבדק על מנת להעריך את סיבת הכאבים

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית