צוואר רחם מדמם אחרי יחסים

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

16/03/2023 | 17:03 | מאת: מיקי

שלום דוקטור, ב 2013 עברתי קונזציה עקב cin 3 שוליים נקיים ודגימה עמוקה שלילית. מאז במעקב סדיר שהיה תקין Hpv תקין. שלילי ב 2022 לא סבלתי אף פעם מדימומים אחרי יחסים. לפני 3 ימים קיימתי יחסים, משתמשת בדיאפרגמה ולאחר היחסים היה דימום קל. בבדיקת קולפוסקופיה: הרופא טען שהצוואר נראה תקין ואין משהו חשוד. כן ראה TZ type 1אי סדירות, כלי דם מדמם בעיקר בשפה קדמית ללא סימני דיספליזה. בוצעה דגימה משעה 5. הוא גם צרב ע"י ארגנטום. שאלתי: אי סדירות זה תמיד דבר מחשיד ודימום מכלי דם אחרי יחסים זה עוד יותר מחשיד. האם יש סיכוי שמדובר בגידול והרופא לא ראה את זה בקולפוסקופיה??

לפי התיאור נראה תקין והדגימה שבוצעה ליתר ביטחון סביר שתצא תקינה ב מיוחד לאור בדיקה קודמת של HPV שלילי

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית