טמוקסיפן ותרופות נגד חרדה

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

23/02/2023 | 10:02 | מאת: אור

שלום אימי בת 69 חלתה בשנתיים האחרונות בסרטן שד עברה ניתוח והקרנות וקיבלה טמקוסיפן ל5 שנים. ברקע גם מטופלת נגד חרדה. בשנה האחרונה חלה הדרדרות במצבה הנפשי והטיפול אותו היתה מקבלת כבר לא עוזר לה, התאשפזה עקב כך בבית חולים פסיכיאטרי וקיבלה מספר סוגי תרופות שום דבר לא עזר. האם יש סיכוי שטמקוסיפן מוריד יעילות טיפול נוגדי חרדה? מהתחושה שלי מאז שהחלה לקחת אותו נהיתה עמידה לנוגדי חרדה למנהם. ןהאם יש חלופה במידה ואכן קיימת בעיה עם שילוב תרופות אלו?

למיטב ידיעתי אין לכך השפעה אבל הפסיכאטר המטפל צריך לתת דעתו יש תחליף לטמוקסיפן על ידי תרופות אחרות

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית