לקיחת הורמונים לאחר כריתת רחם

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

19/02/2023 | 02:58 | מאת: כריתת רחם בגיל 63

שלום דר' משנת 2000 לוקחת אנג' ליקה שבוע הבא כנירא יתבצע כריתת רחם הכל תלוי בחדר ניתוח. במידה ויש כריתה ואם אני צריכה להחליף את האנג'לעק או אפשר להמשיך לקחת אשמח למענה תטדה מראש מודאגת ומתעניינת

לאחר כריתת רחם בהחלט אפשר להמשיך בטיפול הורמונלי אפילו בצורה בטוחה יותר. אבל מומלץ להחליף את האנג'ליק לתכשיר אחר בטבליות אסטרופם או אף רצוי לשקול מדבקות אוורל

19/02/2023 | 11:10 | מאת: כרית רחם בגיל 63

תודה רבה על מענה המהיר גם אם טוב לי עם אנגליק להחליף? זה עובד על המוח יש קשר עם הכריתה?

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית