הפרשות ושאלות גיל המעבר

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

10/02/2023 | 19:32 | מאת: רינה

שלום רב, לפני כשלושה חודשים בדיקה וגינלית תקינה. כמו כן עשיתי בדיקות דם כלליות לפני יומיים והכל תקין. היום הופיעה הפרשה חומה צהבהבה ללא ריח. לפני שבוע נקודה קטנה של דם. הרגשה של צריבה בדומה לצריבה בדרכי השתן. אני בגיל המעבר ללא מחזור מזה 5 שנים. תופעה דומה היתה לפני כשנה וחצי אז ההפרשות נמשכו על פני שבועיים. סובלת מיובש וגינלי. האם זה יכול לנבוע מגיל המעבר? או גידול? מה כדאי לבדוק? תודה

קרוב לודאי קשור לחסר הורמונלי של גיל המעבר אבל מומלץ להיבדק לוודא שאכן זאת הסיבה

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית