מבנה היפראקוגני ברחם

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

12/01/2023 | 16:55 | מאת: יולדת

הי, אני 8 שבועות אחרי לידה כבר כמה ימים עם כאב בבטן התחתונה שבאים בגלים ממש חזקים (אני יומיים אחרי סיום וסת ראשונה לאחר מחזור אחד של כדורי אסטל )בUS אגן קטן שביצעו לי היום נמצאו מספר מבנים היפראקוגניים כשהגדול בינהם 3 מ"מ נשלחתי לבדיקת היסטרוסקופיה האם אכן הבדיקה נדרשת בהתאם לתוצאות .

אין כל קשר בין הכאבים ובין הממצאים ברחם שנצפו באולטרסאונד ובנוסף הם נראים מאד קטנים אז אם אין דימום חריג ניתן להמתין לעוד וסת או שניים ולחזור על בדיקת האולטרסאונד

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית